欢迎您访问浙江自考网!  今天是 登录注册 | 免费课程 | 学习中心

浙江自考网

自考热线
当前位置: 网站首页 > 串讲笔记 >

浙江自考《英语(一)》题型测试0115题

2018-10-09 15:12来源:浙江自考网  考试必看
浙江自考《英语(一)》题型测试0115题,由浙江自学考试网整理,供自考生自考练习。
一:单选题
 
  1:[阅读理解]Until recently, the “science of the future” was supposed to be electronics and artificial intelligence. Today it seems more and more likely that the next great breakthroughs in technology will be brought through a combination of those two sciences with organic chemistry and genetic engineering. This combination is the science of biotechnology.
 
  According to the passage, the science of the future is likely to be ______.
 
  A.electronics
 
  B.biotechnology
 
  C.genetic engineering
 
  D.nuclear technology
 
  
  
 2:单选题
 
  1.[填句补文]Five-year-old Lani still takes seven medicines with her breakfast every morning. "She's very good about it" says her father David. Lani is alive today because of her father David, in more than one way; when she was one year old she received part of her father's liver in a liver—transplant operation. Lani was born with a liver illness. ________. Doctors advised that a transplant was the only way in which she would live.
 
  A.She had one operation when she was six weeks old, which was not successful.
 
  B.David quickly recovered from the operation.
 
  C.David was finally able to ride his bike again after about a year.
 
  D.Doctors hope that she will continue to get stronger and stronger.
 
  
 
3:单选题
 
  1.[填句补文]The basic tools for an interview are paper and two or three well-sharpened pencils. But keep your notebook or paper out of sight until you need it. There‘s nothing less likely to relax a person than the arrival of someone with a note-taking pad. ________. Take a while just to chat,judging what sort of person you’re dealing with,getting him or her to trust you.
 
  A.This fear is almost 100 percent unnecessary.
 
  B.Come back another day;it will go better.
 
  C.The rest is instinct,which can all be learned with experience.
 
  D.Both of you need time to get to know each other.







 
 
   1:正确答案:B
 
  答案解析:答案选B。本题问的是未来的科学是属于什么的?本段最后一句给出了答案,属于生物科技,所以选B。


  2:正确答案:A
 
  答案解析:文章说Lani出生时就有肝功能缺陷,她六周大的时候做过一次手术,但是没有成功,所以后边医生才会建议说她能活下来的唯一方法就是做移植手术。


 
    3:正确答案:D
 
  答案解析:后面作者说到Take a while just to chat,强调的是要花时间chat以增进相互之间的了解。所以选D,这样就很符合逻辑顺序。
 


浙江自考网声明:
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的考试信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本网注明来源为其他媒体的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请与本网联系。联系方式:邮件 2293429207@qq.com
浙江自考便捷服务
浙江自考网微信群



浙江自考微信交流群

(扫一扫加入)